Groepslessen

1 in beweging

De ontwikkeling van een kindje start meteen bij de geboorte. Je kindje leert steeds meer te bewegen en heeft behoefte aan aanraking. Zonder aanraking voelen we geen geluk of zijn eenzaam. Denk aan een knuffel voor het slapen gaan of als troost. Aanrakingen hebben een kalmerende werking op ons. Wanneer je kindje vrij is in bewegen kan het komen tot spelen en communiceren met zijn omgeving. Wat is belangrijk in het bewegen en hoe kunnen we het bewegen stimuleren.

Wat houdt het in

We bieden 2 pakketten aan. 

  • 4 lessen van 1 uur 
  •  9 lessen van 1 uur 

4 lessen pakket:

In 4 lessen van 1 uur komen verschillende onderwerpen aan bod.  2 Lessen zullen besteed worden aan het bewegen van je kindje. Hoe kun je lekker spelen, komen tot rollen en buiklig. Leuke speeltips en plezier in het bewegen staat centraal. Deze lessen worden door mij als kinderfysiotherapeut gegeven. De andere 2 lessen zijn gericht op babymassage. Je leert hoe je de babymassage uit kan voeren bij je kindje. Deze lessen worden gegeven door Anja Bouwmans (gespecialiseerd in babymassage). 

De lessen worden om de week op vrijdagochtend gegeven in kleine groepjes. Op 28 februari starten we van 11.00-12.00 met de eerste les. Kun je een keer niet of wil je later instromen? Informeer even naar de mogelijkheden. Het pakket van 4 lessen bieden we aan voor € 49,95. 

9 lessen pakket:

In 9 groepslessen van 1 uur komt er elke week een onderwerp aan bod zoals huilen/onrust, rollen, spelen, babymassage en Baby Yoga.   Hierin is een mooie afwisseling gemaakt tussen heerlijk spelen en bewegen met uw kind en tips voor thuis. De eerste les is voor u als ouder met informatie over babymassage, babytaal en onrust/prikkels. In de overige lessen gaan we praktisch en spelenderwijs aan de slag. Plezier in bewegen samen met je kind staat voorop!

De lessen zullen gegeven worden door Ellen Velzeboer en Anja Bouwmans. Ellen is kinderfysiotherapeut en zal de beweeglessen geven. Anja is gespecialiseerd in babymassage en Baby Yoga.

De lessen worden in pakketvorm aangeboden. We bieden dit pakket aan voor een startprijs van €150,-. De lessen worden gegeven op vrijdagochtend.

Aanmelden:

Is uw kind tussen de 0-7 mnd en wilt u zich graag opgeven of heeft u vragen. Neem gerust contact met ons op.