Vacature

We zijn op zoek naar een kinderfysiotherapeut voor 16-20 uur met mogelijkheid tot groei. In deze uren ben je werkzaam bij Kinderfysio Bakel en bij Fysiotherapie Rinus Louwers.

Ben jij kinderfysiotherapeut, werk je graag met het sportende kind en heb je affiniteit met beweeggroepen in verschillende leeftijdsgroepen? Creatief, enthousiast en bereid tot samenwerken met collega’s maar ook met externe partner? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor meer informatie bel gerust met 0626454596 of stuur een sollicitatie naar ellen@kinderfysiobakel.nl

telefonisch “inloop” spreekuur

Telefonisch “inloop” spreekuur vanaf dinsdag 12 mei.

Nu we geen inloopspreekuur hebben op donderdagochtend voor de allerkleinste is het niet de bedoeling dat je als ouder met vragen blijft rondlopen. Vandaar dat we vanaf dinsdag 12 mei starten met een telefonisch spreekuur tussen 9.00-10.00. Heb je vragen over je kindje bel en stel ze gerust.

Denk bijvoorbeeld aan vragen over:

– voorkeurshouding

– heel veel huilen en erg onrustig

– moeite met leren rollen, zitten, kruipen, gaan staan en leren lopen

– blijft wat houterig lopen of loopt erg met voetjes naar binnen

– benieuwd naar de algehele motorische ontwikkeling of naar zit- en lighoudingen in bijv maxicosi of wipstoel.

Ik ben te bereiken op 0626454596 en geef jullie graag een advies!

Kinderfysio Bakel weer geopend!

Corona update- 1 mei

Kinderfysio Bakel is vanaf mei weer open voor de kinderen die behandeling nodig hebben. We houden ons daarbij aan de richtlijnen opgesteld door de paramedische beroepsgroepen i.s.m. het RIVM.

We nemen extra hygiëne maatregelen, hebben aanpassingen in de planning zodat mensen elkaar zo min mogelijk tegen komen en houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. Iets wat bij veel behandelingen die we als kinderfysiotherapeut geven goed mogelijk is.

Indien fysiek contact nodig is in de behandeling is dit mogelijk en toegestaan. Hierbij houden we hygiëne maatregels inacht. Met jou als ouder houden we 1,5 meter afstand en maken we afspraken over hoe om te gaan met deze situatie.

Ook voor de baby’s zijn we bereikbaar voor vragen. Ook bij deze doelgroep wordt overwogen en overlegt met jou als ouder wat nodig is. Tips kunnen soms via beeldbellen, bij andere kinderen is fysiek behandelen nodig. Normaal komen we aan huis. Nu vragen we of je naar de praktijk kunt komen.

Dus heb je vragen over de motoriek van je kind of zijn er pijnklachten tijdens het bewegen neem gerust contact met ons op.

Wachten kan leiden tot meer klachten of problemen!

Nieuw: 1 in beweging

Nieuw: 1 in beweging

Vanaf vrijdag 17 januari start KinderfysioBakel met een beweegprogramma voor kinderen van 0-7 mnd met hun ouders. Plezier in spelen, rollen, buiklig komt aan bod. Maar ook babymassage, baby yoga wordt gegeven. 1x per week lekker bewegen en leren samen met je kind. De lessen worden begeleidt door Ellen Velzeboer als kinderfysiotherapeut en Anja Bouwmans geeft de babymassage en baby yoga lessen.

De lessen worden in een pakket van 9 lessen aan u aangeboden. We bieden u dit als startpakket aan voor €150,-.

Meld je aan of neem voor meer informatie contact met ons op! https://kinderfysiobakel.nl/groepslessen/