Kinderfysio Bakel weer geopend!

Corona update- 1 mei

Kinderfysio Bakel is vanaf mei weer open voor de kinderen die behandeling nodig hebben. We houden ons daarbij aan de richtlijnen opgesteld door de paramedische beroepsgroepen i.s.m. het RIVM.

We nemen extra hygiëne maatregelen, hebben aanpassingen in de planning zodat mensen elkaar zo min mogelijk tegen komen en houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. Iets wat bij veel behandelingen die we als kinderfysiotherapeut geven goed mogelijk is.

Indien fysiek contact nodig is in de behandeling is dit mogelijk en toegestaan. Hierbij houden we hygiëne maatregels inacht. Met jou als ouder houden we 1,5 meter afstand en maken we afspraken over hoe om te gaan met deze situatie.

Ook voor de baby’s zijn we bereikbaar voor vragen. Ook bij deze doelgroep wordt overwogen en overlegt met jou als ouder wat nodig is. Tips kunnen soms via beeldbellen, bij andere kinderen is fysiek behandelen nodig. Normaal komen we aan huis. Nu vragen we of je naar de praktijk kunt komen.

Dus heb je vragen over de motoriek van je kind of zijn er pijnklachten tijdens het bewegen neem gerust contact met ons op.

Wachten kan leiden tot meer klachten of problemen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.